zaterdag 26 mei 2018 · Hellendoorn

zaterdag 26 mei
2018 hellendoorn

Nieuws

Foto LAATSTE NAMEN BEKEND

LAATSTE NAMEN BEKEND

De line-up is compleet! Sundara Karma, Spidergawd, DOOL, DJ Melloww, Motorkontje, De Ruige Rita’s en Frank van der Lende maken het plaatje compleet. 

 

Uit Engeland komt de nieuwe Britpopsensatie Sundara Karma. De band borrelde al wat onder het oppervlakte, maar sinds begin dit jaar gaat het hard en scoorde de band een 3FM Megahit met de single ‘Flame’.

 

De liefhebbers van harde gitaren komen bij de shows van Spidergawd en DOOL wel aan hun trekken. Spidergawd is een Noorse hardrock band met een geluid dat leunt op MC5, Led Zeppelin en Motorpsycho.
DOOL is een Nederlandse supergroep met Rianne van Dorst (Elle Bandita) en het legendarische The Devil’s Blood.

 

De XITE Party Pit wordt geopend door DJ Melloww. Zijn brede muzieksmaak is duidelijk weer te horen in zijn sets: swing, boogie, funk maar ook harder werk zoals electro en techno zijn te horen.

 

In het vuige café (Down) The Glory Hole zullen Motorkontje en De Ruige Rita’s een dj set verzorgen. Waar Motorkontje zich richt op de leren broeken en wet T-shirts, laten De Ruige Rita’s menig mannenhart sneller kloppen. Niet alleen door hun verschijning, maar vooral door de muziek die zij draaien, live ondersteunt door saxofoon!

 

Het programma op Jupiler Mainstage wordt, net als vorig jaar, aan elkaar gepraat door Frank van der Lende. Frank zou je kunnen kennen van 3FM, waar tussen 16.00 en 18.00 uur de middagshow presenteert.

gas naar homepage