Dauwpop

25 jaar feest, 25 jaar Dauwpop! Traditiegetrouw hét tofste festival in Oost Nederland. Dit jaar weer op Hemelvaartsdag. Dauwpop is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een intiem festival met landelijke allure. De afgelopen vier edities waren vooraf uitverkocht. Festivalbezoekers uit het hele land weten Hellendoorn tijdens Dauwpop te vinden vanwege de gemoedelijke sfeer, de sterke line up, de fantastische ligging en de geweldige aankleding.   

We zien je dan ook graag op 30 mei 2019 in de bossen van Hellendoorn om met ons de jubileum editie van Dauwpop te vieren.

SOCIALS:

Dauwpop / Programma / De Staat

DE STAAT

Witch Doctóóóóóór!!! We horen het vast over het festivalterrein denderen als De Staat op de main aantreedt. Het nummer was de afgelopen tour een hoogtepunt tijdens de shows van de band. Maar De Staat wacht niet op evolutie, De Staat wil door met hun volledig autonome kijk op rock en alle stijlen die daarbij komen kijken. Nieuwe single Kitty Kitty is een knallende bijna 6 minuten epische track die als voorbode dient voor “Bubble Gum”, de plaat die komen gaat. We gaan er veel van horen op Dauwpop als staatshoofd Torre en zijn trouwe vazallen de bossen van Hellendoorn komen annexeren!

STAGE: Jupiler Mainstage

TIJD: t.b.c

Follow Me: